Feest! Op 14 november 2022 werden er 7 mooie, schattige biggetjes geboren. De ouders zijn Walter & Wilma, onze minivarkens. Wilma is best trots op haar eerste kroost en wij zijn verrukt over hun schattigheid.

Als je overweegt om een varkentje te adopteren, is het belangrijk om te vermelden dat varkens beter niet alleen worden gehouden. Varkens zijn sociale dieren en hebben de nood om samen te leven met andere varkens. Ze hebben ook de neiging om verveeld te raken als ze alleen zijn, wat kan leiden tot problemen zoals overmatig knagen en gedragsproblemen.

Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de biggen in een groep worden geplaatst, of dat ze in een gezinssituatie worden geplaatst waar ze de gezelschap van andere varkens of dieren hebben. Dit zal ervoor zorgen dat ze gelukkig en gezond zijn.

De biggen zijn beschikbaar voor adoptie op 14 januari 2023. We hopen dat ze in liefdevolle en verantwoordelijke gezinnen terechtkomen, waar ze de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen.

We hopen dat u ook net zo enthousiast bent als wij over deze schattige biggen en dat u overweegt om er een te adopteren. Vergeet niet dat varkens geen speelgoed zijn, maar levende wezens die verantwoordelijkheid en aandacht verdienen. Laten we samen zorgen dat deze biggen een gelukkig leven hebben.

We hebben momenteel nog 4 van de 7 varkentjes beschikbaar. Bij interesse, contacteer ons