Bezoek de hoeve

Onze hoeve bezoeken? Dat kan natuurlijk. In onze zomerbar kan je op geselecteerde dagen (zaterdag en zondag) terecht voor een frisse frisdrank, of een warme kop koffie. De echte sterren zijn natuurlijk onze dieren. 

Milky, onze originele kotkat en professionele muizenvanger

Lieveland Zomerbar

Omdat een boerderij pas leuk is, als je de liefde voor dieren kan delen, openen we deze zomer de deuren op zaterdag en zondag voor wandelaars, fietsers en gezinnen die even tot rust willen komen tussen onze vele dieren. Gelegen aan de Lembeekse bossen en aan een officiële wandelroute, is Hoeve Lieveland een uitgelezen plekje voor een drankje. 

Een bezoekje met de kinderen?

We houden niet echt van de term ‘kinderboerderij’, maar uiteraard zijn kinderen meer dan welkom om kennis te maken met het buitenleven, en onze verschillende dieren. Kinderen zijn dan ook warm welkom bij Hoeve Lieveland. 

Openingsuren en reservatie

De Hoeve zal open zijn op geselecteerde dagen (zaterdag en zondag) van 13u tot 19u. Een reservatie is enkel nodig als je een echt boerderijbezoek wil brengen (al dan niet met kinderen). Voor wat te drinken of even te rusten is er geen reservatie nodig. 

De zomerbar is momenteel nog niet geopend. 

Volg onze updates via Instagram of Facebook. 
#HoeveLieveland

Waar kan je ons vinden?

Hoeve Lieveland is gelegen aan Koudekeuken 2, 9950 Lievegem (Waarschoot), tussen de Lembeekse bossen en vruchtbare akkers. Er passeert een officiële wandel- en fietsroute.